Gallery & More
Tobias Dahmm
Gallery & More Sweden_2018new
Så som jag ser det. banner


Tobias Dahmm

Med mina porträtt i akryl, som främst gestaltar musiker och skådespelare, vill jag väcka intresse och känslor för musik och rörlig. Mitt mål med varje tavla är att fånga känslan en musiker vill förmedla i sin musik. Mina porträtt gestaltar allt från Miles Davis till Dolly Parton.


Min stora inspirationskälla hämtar jag främst från jazzen, där jag personligen har många favoriter, bland dem John Coltrane och Miles Davis.


Min utbildning speglar dock inte min kreativa sida på något sätt, då jag har en kandidatexamen som elektroingenjör. Jag är självlärd inom måleri med akryl. Jag har valt att fokusera på just svartvita porträtt, vilket blir naturligt då motiven ofta är äldre och redan är svartvita.


Jag hoppas mina tavlor uppskattas och att de kanske väcker något gammalt minne av en låt eller platta hos någon, eller kanske rent av väcker ett intresse för en helt okänd musiker hos någon.Gallery & More is your limitless gallery

We showcase established as well as new and upcoming artists from various genres such as paintings, sculptures, glass-art, jewelry, fashion etc

Our mission is to create a relaxed, international and social atmosphere for art lovers


Sömnad Gallry and More Sweden 2019© Copyright 2012 - 2020 Gallery & More

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera