Malin Mossberg
Sömnad Gallry and More Sweden 2019

ARTISTS

Malin Mossberg / ART GALLERY

"Arte y Cuba"


Genom mina målningar vill jag uppmuntra människor att våga korsa etniska och kulturella gränser. Det finns inget luddigt i ordet rasism det är att inte tolerera den som inte har samma religion, nationalitet, samma kultur, är homosexuell eller har en annan hudfärg.


Jag vill att mina tavlor ska förmedla värme, kärlek och passion.


Hämtar inspiration från andra kulturer, dans, resor och från människor jag möter som lämnar ett avtryck hos mig. Självklart är min stora kubanska släkt också en outtömlig inspirationskälla, min dotter är halvkubanska och vi väntar på att uppleva ett fritt Kuba när diktaturen Castro faller.


Estetisk utbildning 3 år Karlstad, Designteknik 2 år Lindholmen Göteborg samt olika fristående kurser i foto, olja, scenografi, frigörande måleri och kroki. Arbetat heltid inom olika områden där jag ofta haft nytta av min kreativa sida. Jag bor och arbetar i Göteborg men är uppvuxen i Värmland.


Alla människor har mer eller mindre behov av att uttrycka sig och det här är mitt sätt, hoppas att ni kommer att gilla mina målningar och vill ta till er det jag vill förmedla.


Malin Mossberg


© Copyright 2012 - 2020 Gallery & More