Gallery & More
Hanna Langer
Gallery & More Sweden_2018new
Så som jag ser det. banner
Hanna Langer
Hanna Langer
Hanna Langer
Hanna Langer
EtarnalMoment
EtarnalMoment
Valerie-1
Valerie-1

Hanna Langer


OM MIG

Jag heter Hanna Langer och är konstnär och beteendevetare. Jag bor i Högsbo i Göteborg och har min ateljéplats i Sockerbruket i Röda Sten där jag också är medlem i kollektivverkstan. Konstutövandet har alltid varit en stor del av mitt liv och är något jag måste göra för att må bra men min officiella konstnärliga utbildning har bestått i basår på Angeredsateljén, KV konstskola och en grafikkurs på Valand. Just nu läser jag konstvetenskap och pluggar till en master i psykologi.


OM MIN KONST

Mitt måleri är färgglatt, utforskande och explosivt. Det är viktigt för mig att kunna vara fri i konsten och experimentera. Jag vill varken begränsa min identitet som människa eller konstnär. Jag jobbar främst med mixed media och får ofta inspiration från tidningar som jag klipper ur för att klistra på verken. Förutom det finner jag inspiration lite överallt, i allt som fascinerar mig och får mig att tänka eller känna något nytt.

Min konst kommer från en väldigt personlig plats men jag hoppas det finns något allmängiltigt i den som kan nå betraktaren. Jag ser mitt konstutövande lite som en alkemisk process där jag bryter ner och bygger upp för att nå den mest autentiska versionen av mig själv och min konst.